Waar kan ik bestellen

Kies uw restaurant en bestel

- zoek op locatie en klik op de restaurant naam -

   Hoe beoordelen gasten ons?

   Wat zeggen gasten over ons

   • Hartelijk dank voor de heerlijke salades.
    Tijdens een training binnen ons bedrijf hebben wij gebruik gemaakt van 4 verschillende smaken salades en iedereen was enthousiast!
    Kim
    Kraamzorg midden Nederland
   • De presentatie en verpakking van de gerechten is ronduit uitstekend te noemen. Gezien de hoogwaardige kwaliteit van de verpakkingsonderdelen zou een soort statiegeld uit milieutechnisch oogpunt een idee zijn. Verder alleen maar lof voor de smaak en verpakking.
    Dwin Flaxo
   • Prima service en heerlijk eten. Fijn dat er op de site meteen rekening wordt gehouden met evt. allergie / dieet. De bestelling komt goed verpakt mee in handige draagtas, en ziet er nog leuk uit ook.
    Anoniem
   • Voor een uiterst vriendelijke prijs kregen wij een bbq die onze gasten hebben verrukt! Compleet, lekker en zeer smakelijk opgemaakt, in een handige enorme koelbox afgeleverd op de afgesproken tijd. Inclusief borden en bestek, geen afwas of gedoe. Fantastisch bij meer dan 4 personen. Een top adres, enige verbeterpunt is een snellere en complete terugkoppeling na bestelling.
    Richard Vos
    over Eetcafe de Remise in Leersum
   • Bestellen al jaren zo af en toe de carpaccio XL, erg goed en voldoende voor onze trek. Echter de laatste keren lijkt het gebodene qua ingrediënten volume af te nemen, net iets minder vlees enz.
    Ebs11
    over Eetcafe de Remise in Leersum
   • We hebben genoten!
    Familie Goed
   • Het eten is lekker en ziet er perfect uit. Ook verpakking en tas kunnen naar mijn mening niet beter. Het gemak van bestellen en betalen = top! Ideaal zo vlak bij huis. Puntje ter verbetering? Het is de tweede keer op rij dat de communicatie niet klopt. In de mail staat aangegeven dat de kok belt, wanneer hij met het gerecht begint. Echter heb ik die mail pas een uur later gekregen. Het eten stond toen al 20 min te wachten toen ik Aankwam. Bellen met het restaurant om te vragen waar die mail bleef lukte niet omdat de lijn meer dan 20 min bezet was. Ook de keer ervoor ervaarden we hetzelfde probleem. Reactie restaurateur; Dank voor de feedback. Fijn at u zo tevreden bent over onze service. Het puntje van verbetering gaan we oppakken. We gaan extra ons best doen om dit niet nog eens te laten gebeuren.
    Mr T
   • Het eten was heerlijk hebben er van genoten. Voor herhaling vatbaar.
    Marian
   • Ten opzichte van andere thuisbezorg maaltijden scoren jullie er in alle opzichten beter!
    Erik Boelens

   Geen restaurant bij u in de buurt gevonden?

   Niets in uw buurt gevonden? Geef ons een tip!

   Bent u van mening dat een restaurant, een brasserie, een cateraar of een eetcafé bij u in de buurt ook "eten voor thuis" moet gaan aanbieden via Lekker Laten Koken?

   Laat het ons weten en ontvang een leuke gadget als dank!!