Get involved

Ons verhaal

Hoe ontstond Lekker Laten Koken?

Wij werden benaderd door restaurateurs welke met passie smaakvolle gerechten bereiden uit verse, bij voorkeur lokale duurzame eerlijke, ingrediënten, aldus Marjan van der Beek (co-founder www.lekkerlatenkoken.nl).
Zij waren op zoek naar een flexibel duurzaam online bestelplatform met een passend imago waarmee het aanbieden van “eten voor thuis” voor hen gemakkelijker gemaakt werd. Men zocht een concept om de behoefte aan lokaal en gezond eten echt lokaal in te kunnen vullen.

We werden geraakt door de passie van deze restaurateurs. Hun drive en enthousiasme werkte aanstekelijk en dit online bestelservice initiatief past prima bij onze overtuiging.
Er is een trend naar lokaal en gezond eten. Maar ons eten legt vele kilometers af voordat het ons bord bereikt. Wij vonden het een geweldige uitdaging om samen met streek georienteerde restaurateurs een duurzame oplossing te bieden voor de behoefte aan verse, smaakvolle en ambachtelijke kant-en-klaar gerechten. En zo besloten we om in afstemming met een aantal koks en restaurateurs Lekker Laten Koken in de markt te zetten.

Tot op de dag van vandaag vinden we het prachtig om samen te werken met lokale gepassioneerde ondernemers. Wij willen hen ondersteunden omdat we oprecht vinden dat zij een plek verdienen naast de grote partijen in de markt.
Zij kennen hun gasten als geen ander en kunnen snel anticiperen op de steeds veranderende behoefte van de consumenten.
We zien dat terug in de reviews. De online bestelservice wordt (peiling mei 2016) met een cijfer tussen de 8 en de 10 gewaardeerd en 94% van gasten beveelt ons aan! We streven natuurlijk naar een nog hogere tevredenheid en gaan en blijven daarvoor in "gesprek" met de gasten en de restaurateurs. Want ook de behoefte van de restaurateur veranderd en ook die willen we zo goed mogelijk blijven invullen!

De mensen achter www.lekkerlatenkoken.nl