Brasserie &Zo – Houten

Online gezond eten bestellen bij Prinsheerlijk eten & drinken in Scherpenzeel
Prinsheerlijk eten & drinken – Scherpenzeel
22 juni 2016
Ambachtelijke oliebollen bestellen!
10 december 2016
Online gezond en smaakvol ambachtelijk eten bestellen - Brasserie &Zo Houten

Online eten bestellen en afhalen bij Brasserie &Zo

Brasserie &Zo to go is een nieuwe service van Brasserie &Zo in Houten. De nieuwe service maakt het mogelijk om “eten voor thuis” bij Brasserie &Zo online te bestellen en af te halen! Online eten bestellen bij Brasserie &Zo is vanaf 14 juli 2016 super simpel. U kiest en bestelt uw gerechten online en Brasserie &Zo zorgt ervoor dat de gerechten klaar staan op het door u aangegeven moment!

Geen zin in koken? Wij wel!

Hebt u geen zin om te koken? Dat komt mooi uit. Wij koken met liefde voor u! Het is onze hobby om u te verwennen met smaakvolle pure gerechten welke u nu dus ook bij ons kunt afhalen!

Ambachtelijk eten. Speciaal voor u klaargemaakt

Lokaal en ambachtelijk eten is in trek bij de consument daar kunnen we niet omheen. Een gezonde levensstijl wordt gerelateerd aan gezonde voeding bereid uit pure lokale ingrediënten.

Online eten bestellen is simpel!

Hoe werkt het?
* Ga naar onze website. Maak een keuze uit de menu- en of drankenkaart.
* Geef aan wanneer u uw gerechten wilt ontvangen.
* Betaal via iDEAL of kies voor contante betaling en plaats uw bestelling.
* Het systeem zorgt ervoor dat Brasserie &Zo direct op uw bestelling worden geattendeerd.
* Er wordt overlegd met de keuken. Daarna ontvangt u per mail een bevestiging van de exacte afhaaltijd.
(Deze zal in de meeste gevallen gelijk zijn aan de door u gewenste afhaaltijd echter het kan in gevallen van drukte even wat langer duren.)
* Uw eten wordt vlak voordat u het komt afhalen speciaal voor u bereidt. U kunt het bij &Zo afhalen om vervolgens thuis lekker te genieten van het lekkers!

Bent u benieuwd naar de "eten voor thuis" menukaart van Brasserie &Zo in Houten?
​Neem dan rustig een kijkje in de menu kaart!

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Hebt u een afhaalbestelling geplaatst? Meldt u dan even bij een van onze medewerkers en neem dan even lekker plaats in onze brasserie. Dan pakken wij direct uw bestelling.
Brasserie &Zo heeft meer te bieden

een mooie locatie in het gezellige centrum van Houten

Brasserie &Zo is gelegen aan het Rond in het centrum van Houten. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch, een sfeervol diner of een gezellige borrel.
&Zo is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

Groepen &Zo

 

Er zijn verschillende gelegenheden om met een groep te gast te zijn. Formeel, informeel, zakelijk, privé. Te denken valt aan een driegangen keuze menu, een diner in buffetvorm, een high tea of een walking diner echter wij beseffen dat iedere gelegenheid is anders. Hebt u wensen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Bios- en theatermenu

Brasserie &Zo ligt op een steenworpafstand van bioscoop Cinelounge en Theater aan de Slinger. Om uw avond uit compleet te maken kunt u voorafgaand aan de voorstelling bij ons een diner genieten of naderhand gezellig wat drinken. Uiteraard zorgen we ervoor dat u op tijd bij uw voorstelling kan zijn.
bekijk het Theater- en bioscoopmenu

Kunst &Zo

Naast onze menukaart vindt u tevens onze kunstkaart. De fotografen, illustrators en ontwerpers uit Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam presenteren hier de werken aan de muur en de vazen en kaarsenhouders op de tafels.

Vergaderen

Bij Brasserie &Zo kunt u in sfeervolle ambiance vergaderen. De vergaderruimte biedt plaats aan 2 tot maximaal 25 personen.
De ruimte is voorzien van een beamer en een projectiescherm.
De vergaderruimte is te reserveren vanaf 08:30 uur. Huur: € 95 per dagdeel.
U kunt ervoor kiezen om tijdens de vergadering een drankje, een hapje, een lunch of een diner te laten serveren.

Comments are closed.