Eetcafé de Remise – Leersum

Nieuw; Verpakking service
6 juni 2014

Eetcafé start met de bestelservice via www.lekkerlatenkoken.nl

Eetcafé de Remise in Leersum is het eerste eetcafé waarmee Lekker Laten Koken is gaan samenwerken. Chefkok en eigenaar Judith Kuiper is trots op haar goedlopende restaurant en haar catering.

Judith benaderde ons omdat ze op zoek was naar een online bestelservice platform wat beter paste bij het imago van haar restaurant. Daarnaast wilde ze meer flexibiliteit en vrijheid dan ze kreeg bij de partij waar tot dan mee had gewerkt (Thuisbezorgd). We gingen met elkaar in gesprek en bouwden haar wensen in binnen ons platform. We toetsten (en toetsen nog steeds) aanvullende behoeften bij meerdere restaurateurs en bouwen die in waar mogelijk.

De medewerkers van Eetcafe de Remise zijn enthousiast en betrokken en doen er alles aan om het de gast naar het zin te maken. Dus ook de gast welke zijn eten online heeft besteld en zijn eten wil laten bezorgen of zijn eten wil komen afhalen. Het is voor medewerkers de kunst om balans te zoeken tussen de gast in het restaurant en de gast welke de voorkeur heeft voor “eten voor thuis”. Echter op verzoek hebben we het bestelplatform van Lekker Laten Koken nu zo flexibel gemaakt dat elke restaurateur het naar eigen keukenproces kan inrichten en het ook zelf op elk moment weer kan aanpassen zodat het uiteindelijk naadloos past in het dag dagelijkse restaurant proces.

De samenwerking met Eetcafe de Remise heeft een warme band gecreerd met Lekker Laten Koken. We herkennen elkaar in de passie voor het vak, de liefde voor verse bij voorkeur eerlijke lokale gerechten en het willen verrassen en verwennen van gasten tegen een eerlijke prijs.

Gasten laten ons in de reviews weten zeer tevreden te zijn met de online bestelservice van de Remise en 94% van hen beveelt ons aan bij vrienden en familie.

Met recht hebben wij een zwak voor Eetcafe de Remise in Leersum. Zij hebben veel tijd in ons geinvesteerd in de startup fase en zij hebben bewezen dat ons concept aanslaat bij de gasten. Nogmaals onze dank!

P.s. Bekijk de menukaart van Eetcafé de Remise!

Comments are closed.