Het Bergpaviljoen – Amersfoort

Zo fijn als koken even niet uitkomt!
6 januari 2015
Heb jij een allergie?
20 februari 2015
Online eten bestellen Amersfoort Het Bergpaviljoen

Eten voor thuis bestellen bij Restaurant Het Bergpaviljoen

Het Bergpaviljoen biedt u vanaf heden de mogelijk om via de site www.lekkerlatenkoken.nl culinaire gerechten online te bestellen, online te betalen en direct af te halen bij Het Bergpaviljoen in Amersfoort. Het Bergpaviljoen maakte voor haar take away service een mooie selectie van voor-, hoofd-, bij-, en nagerechten waaruit haar (nieuwe) gast kan kiezen. Uiteraard ontbreken de bijpassende wijnen en dranken niet.

Het Bergpaviljoen is een trots culinaire restaurant wat in samenwerking met Lekker Laten Koken een afhaalservice aanbiedt.

De eigenaren Theo Slotboom en Ed van de Bor zijn enthousiast over de samenwerking. “Zij maken het voor (nieuwe) gasten uit Amersfoort en zeer nabij omgeving mogelijk om naast de reguliere afhaalmaaltijden te kiezen voor een culinaire maaltijd, geweldig!” aldus Theo. ‘Het geeft ons de mogelijkheid om onze (nieuwe) gasten ook thuis te verrassen met smaakvolle en gezonde culinaire gerechten. Het is een mooie aanvulling op ons concept “lekker thuis eten”.

“Het bestelproces is voor de gast eenvoudig”, legt Theo uit, “op de website www.lekkerlatenkoken.nl kies je voor Het Bergpaviljoen in Amersfoort. Je maakt online je menukeuze, betaalt online en geeft aan wanneer het klaar moet zijn. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je maaltijd afhalen.”

Nieuwsgierig? Bekijk de menukaart van Het Bergpaviljoen

Gezond eten bestellen. Het kan in Amersfoort!

Het Bergpaviljoen verbouwt haar groenten in eigen tuin. De honing wordt geproduceerd door een aantal bijenvolken in de tuin. Deze verse ingrediënten worden gebruikt in de meeneemmaaltijden welke u bij Het Bergpaviljoen online kunt bestellen. Om de tuin goed te bemesten onttrekt Het Bergpaviljoen zelfs haar mest van de lokale boer. Leftovers uit de keuken worden voor de dieren aangeboden bij de boer. Als tegenprestatie levert de boer verse eieren aan het restaurant. En zo is de cirkel weer rond!
Gezond eten bestellen in Amersfoort. Ambachtelijker, lokaler en verser kan het bijna niet.

Gezond eten bestellen? Bekijk de menukaart van Het Bergpaviljoen

Meeneemmaaltijden - gezond, ambachtelijk, vers en lekker eten!

De uitgebalanceerde gerechten worden bedacht door de chefkok van Het Bergpaviljoen. Vlak voordat u uw maaltijden komt afhalen worden de ingrediënten voorbereid, afgewogen en verpakt zodat u thuis binnen 10 minuten uw gerecht op tafel kunt zetten. Bestelt u een meeneemmaaltijd voor 2 personen dan worden hoeveelheden in tweevoud verpakt. Op deze manier voorkomen we onnodige verspilling van verpakking. Bent u allergisch of wilt u een bepaald ingredient weglaten uit het gerecht? Geef dit aan in het opmerkingen veld bij uw bestelling dan zorgt Het Bergpaviljoen ervoor dat aan uw wensen wordt voldaan.

Lekker eten bestellen? Bekijk de menukaart van Het Bergpaviljoen

Gezonde gerechten. In een handomdraai klaar!

U hebt uw eten besteld? U ontvangt per email een bevestiging van het exacte tijdstip waarop uw eten klaar staat. Vlak voor het leveringsmoment gaat Het Bergpaviljoen voor u aan de slag. De ingrediënten worden verzameld. Samen met een duidelijke handleiding worden ze in een mooie tas voor u klaargezet.
Thuis legt u middels de handleiding de laatste hand aan de gezonde gerechten om vervolgens met volle teugen te genieten van dit lekkere eten.

Haal de gezonde smaakvolle keuken van Het Bergpaviljoen in huis! Bekijk de menukaart van Het Bergpaviljoen

Comments are closed.