Maaltijdservice – Eet met ons mee!

Actie voorwaarden
Restaurant actie
1 november 2015
Start ook een Maaltijdservice
22 november 2015

Eetcafe de Remise in Leersum start maaltijdservice "wat schaft de pot vandaag?"

Hoe ontstond de maaltijdservice van Eetcafe de Remise?

Judith Kuiper (eigenaar en chef-kok van de Remise); "Steeds meer mensen kiezen voor lokaal gezond en lekker eten maar ook voor gemak.
​Onze gasten zijn enthousiast over de smaak van onze ambachtelijke gerechten die we voor een groot deel te danken hebben aan de verse lokale producten waar we mee koken.

Sinds een aantal jaren bieden we een afhaal- en bezorgservice voor catering en de luxere a la carte gerechten welke onze gast online (via www.lekkerlatenkoken.nl) bij ons kan bestellen. Hier wordt volop gebruik van gemaakt en onze gasten zijn hierover zeer tevreden. Maar het is voor velen net even te luxe om er dagelijks gebruik van te maken.

Gasten klopten bij ons aan en vroegen of we ook niet de dagelijkse pot voor hen konden koken. Tja en dan gaat er een lichtje branden. We koken door de weeks de lekkerste personeelsmaaltijden....
Dus waarom zouden we die niet als dag dagelijkse "verse maaltijden voor thuis" aanbieden? We koken toch!"

En zo ontstond onze maaltijdservice.....

Hoe wordt de maaltijdservice ontvangen door de gasten?

Judith Kuiper; " We zijn op 16 november 2015 gestart. De eerste daghappen zijn besteld en geleverd en ook de eerste strippenkaarten zijn inmiddels verkocht. Onze gasten reageren enthousiast. Dat is een goed teken!"

Bent u benieuwd naar de maaltijdservice van Eetcafé de Remise in Leersum? Kijk dan eens rustig rond op op hun website!

Comments are closed.