Prinsheerlijk eten & drinken – Scherpenzeel

Maaltijd bezorging gaat fors groeien!
13 april 2016
Online gezond en smaakvol ambachtelijk eten bestellen - Brasserie &Zo Houten
Brasserie &Zo – Houten
13 juli 2016
Online gezond eten bestellen bij Prinsheerlijk eten & drinken in Scherpenzeel

Online eten bestellen en afhalen bij Prinsheerlijk

Vanaf 20 juni 2016 biedt Prinsheerlijk Eten & Drinken in Scherpenzeel een nieuwe service. De nieuwe service maakt het mogelijk om “eten voor thuis” bij Prinsheerlijk te bestellen en af te halen! Online bestellen is super simpel. U kiest en bestelt uw gerechten online en Prinsheerlijk zorgt ervoor dat de gerechten klaar staan op het door u aangegeven moment!

Trend naar lokaal ambachtelijk eten

Consumenten waarderen de smaak van lokaal en ambachtelijk eten meer en meer. We zien een trend waarin consumenten ambachtelijke gerechten bereidt uit lokale ingrediënten relateren aan een gezonde levensstijl. De voorkeur voor vers bereidde ambachtelijke maaltijden wint terrein. Prinsheerlijk wil inspringen op deze trend. Prinsheerlijk Eten & Drinken bereid haar gerechten sinds jaar en dag uitsluitend van verse (streek)producten waardoor het aanbieden van deze extra service relatief gemakkelijk is in te passen binnen het restaurant.

Online bestellen is simpel!

Hebt u geen zin om te koken? Dat komt mooi uit. Wij koken graag voor u!
Hoe werkt het?
Ga naar onze website. Maak een keuze uit de menu- en of drankenkaart.
Geef aan wanneer u uw gerechten wilt ontvangen.
Betaal via iDEAL of kies voor contante betaling en plaats uw bestelling.
Het systeem zorgt ervoor dat Prinsheerlijk direct op uw bestelling worden geattendeerd.
Er wordt overlegd met de keuken. Daarna ontvangt u per mail een bevestiging van de exacte afhaaltijd.
(Deze zal in de meeste gevallen gelijk zijn aan de door u gewenste afhaaltijd echter het kan in gevallen van drukte even wat langer duren.)
Uw eten wordt vlak voordat u het komt afhalen speciaal voor u bereidt. U kunt het bij de bar afhalen om vervolgens thuis lekker te genieten van het lekkers!
Let op;Helaas heeft PrinsHeerlijk er op dit moment voor gekozen om nog geen afhaalservice aan te bieden. Volg ons nieuws om te ontdekken wanneer ze dit wel gaan doen!

Prinsheerlijk Eten & Drinken biedt meer

Restaurant met een fijn terras

Prinsheerlijk Eten & Drinken is gelegen aan het historische Plein 1940 in het dorp Scherpenzeel. Bij Prinsheerlijk kunt u in ontspannen sfeer genieten van een heerlijke lunch of een sfeervol diner. Maar het fijne terras nodigt ook uit om te relaxen en te genieten van een paar heerlijke hapjes en drankjes.
Prinsheerlijk Eten & Drinken is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur.

Chillen in de lounge

 

‘s Avonds is het ook heel gezellig borrelen aan onze bar of in de lounge in de serre. Je moet daarbij beslist onze beroemde Nacho’s met gehakt en kaas, Oma Bobs bitterballen of Kaas Tengels proeven!

Wandel- en fietsroutes

Prinsheerlijk is gelegen aan de belangrijke knooppunten voor fiets- en wandelroutes en beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen. Een prima plek voor een tussenstop om even te genieten van koffie met gebak, een heerlijke lunch, een gezellige borrel met bittergarnituur. De fietser en de wandelaar kunnen zich letterlijk en figuurlijk bij ons opladen.

Comments are closed.