Restaurant Buitengewoon – Odijk

Ambachtelijke oliebollen bestellen!
10 december 2016
Gratis Marketing exposure via BookDinners
6 februari 2017

Online eten bestellen en afhalen bij Buitengewoon

Restaurant Buitengewoon in Odijk biedt u een nieuwe service. De nieuwe service maakt het mogelijk om “eten voor thuis” bij Buitengewoon te bestellen en af te halen! Online bestellen is super simpel. U kiest en bestelt uw gerechten online en Buitengewoon zorgt ervoor dat de gerechten klaar staan op het door u aangegeven moment!

Lokaal en ambachtelijk eten

Wij doen ons uiterste best om u Buitengewoon te laten genieten. Om deze ervaring te creëren werken wij uitsluitend de mooiste en beste ingrediënten. Op onze menukaart treft u gerechten die bereid worden met de meest mooie ingrediënten. Met deze ingrediënten zoeken wij steeds weer naar een goede balans en een verfijning van smaken. De seizoenen zijn natuurlijk ook erg belangrijk om de beste producten in huis te kunnen hebben, daarom zal de menukaart regelmatig wijzigen, en blijven wij opzoek naar die eerlijke smaakbeleving met verse en seizoen gebonden producten. U kunt dus nu ook thuis genieten van ons lekkers!

Online bestellen is simpel!

Hebt u geen zin om te koken? Dat komt mooi uit. Wij koken graag voor u!
Hoe werkt het?
Ga naar onze website. Maak een keuze uit de menu- en of drankenkaart.
Geef aan wanneer u uw gerechten wilt ontvangen.
Betaal via iDEAL of kies voor contante betaling en plaats uw bestelling.
Het systeem zorgt ervoor dat Buitengewoon direct op uw bestelling worden geattendeerd.
Er wordt overlegd met de keuken. Daarna ontvangt u per mail een bevestiging van de exacte afhaaltijd.
(Deze zal in de meeste gevallen gelijk zijn aan de door u gewenste afhaaltijd echter het kan in gevallen van drukte even wat langer duren.)
Uw eten wordt vlak voordat u het komt afhalen speciaal voor u bereidt. U komt het afhalen om vervolgens thuis lekker te genieten van het lekkers!

Bent u benieuwd naar de "eten voor thuis" menukaart van Restaurant Buitengewoon?
​Neem dan rustig een kijkje in de menu kaart!

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Hebt u een afhaalbestelling geplaatst? Neem dan even lekker plaats aan de bar. Dan pakken wij direct uw bestelling.Comments are closed.