Brasserie No Nonsense – Amersfoort
16 juli 2014
Zo fijn als koken even niet uitkomt!
6 januari 2015
Een compleet aanbod

U bent geïnteresseerd in de online bestelservice van Lekker Laten Koken maar u zou ook graag beschikken over een mooie sfeervolle functionele website voor uw horeca gelegenheid? Een site waarop uw gasten bijvoorbeeld ook gemakkelijk kunnen reserveren?

Dan bevelen wij u graag onze partner Horecamasters aan. Zij bieden u een al een "basiswebsite" voor het eenmalige bedrag van 250 euro. U kunt vervolgens zelf uw foto's en teksten laden op deze basiswebsite.Wanneer u kiest voor een "website compleet" voor het eenmalige bedrag van 1000 euro dan is uw website bij oplevering klaar voor gebruik incl. foto's en teksten. De gratis fotoshoot wordt in dit geval op locatie (uw horecagelegenheid) door de fotograaf van Horecamasters gemaakt.

Indien u uw website door Horecamasters laat bouwen zorgen zij voor een perfecte integratie van uw Lekker Laten Koken bestelsite!

Geïnteresseerd?

Stuur een mailbericht met uw telefoonnummer naar info@lekkerlatenkoken.nl en wij nemen direct contact met u op om u vragen te beantwoorden.

Wij komen natuurlijk ook graag bij u langs om u te informeren over de kracht van het samenwerkingsverband tussen Horecamasters en Lekker Laten Koken. Neem contact op met 085-8885133 voor het maken van een afspraak.

Comments are closed.