Start ook een Maaltijdservice

Maaltijdservice – Eet met ons mee!
22 november 2015
85% wil gezonder eten!
26 november 2015

Eetcafé de Remise start maaltijdservice in samenwerking met www.lekkerlatenkoken.nl

Hoe ontstond de maaltijdservice van Eetcafe de Remise?

Judith Kuiper (eigenaar en chef-kok van de Remise); "Steeds meer mensen kiezen voor lokaal gezond en lekker eten maar ook voor gemak. ​Onze gasten zijn enthousiast over de smaak van onze ambachtelijke gerechten die we voor een groot deel te danken hebben aan de verse lokale producten waar we mee koken.


Sinds een aantal jaren bieden we een afhaal- en bezorgservice voor catering en de luxere a la carte gerechten welke onze gast online (via www.lekkerlatenkoken.nl) bij ons kan bestellen. Hier wordt volop gebruik van gemaakt en onze gasten zijn hierover zeer tevreden. Maar het is voor velen net even te luxe om er dagelijks gebruik van te maken. Gasten klopten bij ons aan en vroegen of we ook niet de dagelijkse pot voor hen konden koken.


Tja en dan gaat er een lichtje branden. We koken door de weeks de lekkerste personeelsmaaltijden.... Dus waarom zouden we die niet als dag dagelijkse "verse maaltijden voor thuis" aanbieden? We koken toch!" En zo ontstond onze maaltijdservice..... ​​(lees meer over het ontstaan van deze service)


Wat is de rol van Lekker Laten Koken?

Judith Kuiper; "We gingen met Marjan van Lekker Laten Koken in gesprek over ons idee. Zij verzorgde vervolgens de maaltijd verpakking voor ons. Stijlvolle, slimme verpakking van gerecycled materiaal wat zowel in de vriezer als in de magnetron is te gebruiken zonder te moeten sealen. Vervolgens vormde zij ons idee naar een concept waarvan o.a. de maaltijdservice strippenkaart onderdeel van is. Wij hebben het idee aangedragen en daarna hebben zij ons echt alles uit handen genomen. Wij hoeven ons alleen maar te focussen op het bereiden en leveren van gerechten aan onze gasten. Het bestellen van maaltijdservice gerechten verloopt gewoon via www.lekkerlatenkoken.nl dus dat is lekker gemakkelijk voor ons en voor onze gasten."

Hoe wordt de maaltijdservice ontvangen door de gasten?

Judith Kuiper; "Onze gasten reageren enthousiast. We zijn op 16 november 2015 gestart. De eerste daghappen zijn besteld en geleverd en ook de eerste strippenkaarten zijn inmiddels verkocht. Dat is een goed teken!"


Hebt u ook interesse in een maaltijdservice?..... ​​neem gerust contact met ons op.

Bent u benieuwd hoe Eetcafe de Remise in Leersum haar maaltijdservice presenteert? Kijk dan eens rustig rond op www.eetcafe-deremise.nl

Comments are closed.