Bestelservice. Do or Don’t?

Brasserie Eat & Meet – Leusden
3 maart 2015
Balsponsor!
25 april 2015

Steeds meer Nederlanders bestellen eten online.

Profiteert u ook van deze trend of laat u de kans voorbij gaan?

U bent restaurateur en u draait met veel plezier en passie een goedlopend restaurant of eetcafé. U kookt met verse ingrediënten welke u bij voorkeur lokaal inkoopt.

U ziet de ontwikkelingen om u heen. Steeds meer spelers begeven zich op de markt van het online eten bestellen... supermarkt, fastfood stores, cateraars enz. Wat gaat u doen? Wel of geen online bestelservice bieden aan uw gasten?

Wij zetten de voors en tegens voor u op een rij.


VOOR

Het gedrag van uw gast verandert!

Steeds meer Nederlanders willen online eten bestellen. Ook uw gasten! Vanuit die optiek is het van belang om niet te lang te wachten met het aanbieden van een online bestelservice. Uw gast is koning, toch?

Extra omzet.

U genereert extra omzet uit uw bestaande keuken- en personeelscapaciteit wanneer u een online bestelservice biedt voor het afhalen en/of bezorgen van uw gerechten.

Uw gerechten zijn bijzonder!

U onderscheidt zich van de overige spelers op de markt door uw passie voor koken, uw met zorg samengestelde menukaart, de verse ingredienten, de a la minute bereiding en de betrokkenheid met uw gasten en de lokale gemeenschap.

24/7 bereikbaar.

U geeft uw gast 7 dagen per week en 24 uur per dag de gelegenheid om bestellingen bij u te plaatsen welke binnen uw openingstijden worden bezorgd of worden afgehaald.

Geen ongezond fastfood imago.

Online eten bestellen wordt vaak gerelateerd aan vet en ongezond eten waardoor restaurateurs zich niet graag aansluiten bij partijen als Justeat.nl en Thuisbezorgd.nl. Logisch! Echter ons bestelplatform is ontwikkeld voor en door restaurateurs welke de gast de mogelijkheid wil bieden om een gezonde smaakvolle gerechten online te bestellen bij haar / zijn favoriete restaurant.

TEGEN

Uw locatie laat het niet toe.

Indien u binnen uw restaurant geen geschikte plek hebt waar gasten gerechten kunnen afhalen dan is het aanbieden van een afhaalservice lastig. @ Denk eens na over het aanbieden van een online cateringservice voor grotere bestellingen. Zo start u toch met een online service welke u later gemakkelijk kunt uitbouwen.

Te weinig omzet.

U genereert op dit moment nog weinig of geen omzet uit het afhalen of thuisbezorgen van eten. Gasten bestellen afhaal gerechten telefonisch en u ziet geen noodzaak tot het online aanbieden. @ Wat niet is kan komen. Uw gast zoekt online naar bestel mogelijkheden waar hij / zij uw service niet zal vinden. Het blijft voor u onduidelijk of u hierdoor omzet misloopt.

Gebrek aan capaciteit.

U hebt een druk bezochte horeca gelegenheid en u benut de aanwezige capaciteit maximaal. Er is geen behoefte aan / er zijn geen mogelijkheden voor extra klandizie via een online bestelservice. @ Dit is goed nieuws! U kunt trots zijn op uw onderneming. Echter bij een vol restaurant zal ook regelmatig haar (vaste) gasten moeten teleurstellen. Uit ervaring weten we dat op dat moment een afhaalservice in sommige situaties een oplossing kan bieden voor uw gasten. Zit er toch nog niet een beetje rek in uw capaciteit zodat u deze gasten tevreden kunt stellen?

Verpakking.

U staat open voor een afhaalservice maar u schuift het voor u uit. Het kiezen van de juiste take away verpakking en de investering welke hiermee gepaard gaat weerhouden u van het opstarten van een online bestelservice. @ Onze verpakkingsservice maakt het u gemakkelijk. Wij leveren stijlvolle verpakking voor uw gerechten zodat uw gast als het ware de restaurant beleving mee naar huis neemt. U kunt onze verpakking bestellen vanaf 25 stuks.

De kosten.

Het bouwen van een online bestelsysteem is veel te kostbaar voor 1 horeca gelegenheid. Het aansluiten bij de meest bekende online bestelplatforms is duur en bij deelname wordt u in de perceptie van de gast ge-associeerd met ongezonde fastfood gerechten. @ Ons bestelplatform (www.lekkerlatenkoken.nl) kent een eerlijk verdienmodel. Onze kosten liggen dus een stuk lager. Bij ons kunt u bij binnen 24 uur beschikken over uw maatwerk online bestelservice zonder 1 euro uit te hoeven geven.

Lekker Laten Koken wil samenwerken met gepassioneerde lokale horeca ondernemers en wij willen ons bestelplatform doorontwikkelen op basis van hun wensen.
Samen willen we gasten de mogelijkheid geven om verse gezonde smaakvolle gerechten online te bestellen bij haar / zijn favoriete restaurant.
BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

Comments are closed.